gashaga_rosteri_logo_inv_tag_ren

 

 

 

Ekologiskt specialkaffe från Gåshaga Kafferosteri!

För att få det perfekta kaffet behövs en kaffemaskin av högsta kvalitet, ett rent kalkfritt vatten (vattenfilter) samt nyrostade bönor från utvalda gårdar med ekologisk odling. Vi arbetar endast med handplockade, ekologiska kaffebönor som rostat långsamt på Gåshaga Kafferosteri.

 

Handplockade, ekologiska bönor

Alla våra bönor kommer från gårdar som handplockar endast de mogna, obesprutade kaffebönorna. Endast några procent av allt kaffe som produceras når samma höga kvalitet och får klassas som specialkaffe.

 

Långsamt rostade för att få med alla smaker

Genom att långsamt rosta bönorna i mindre omgångar, några kilo i taget, får man fram så mycket smak som möjligt. Rostningen sker av rostmästare Kaveh Azizian, utsedd till Sveriges bästa barista. Kaveh har också testat, smakat och finjusterat alla maskinens drycker till perfektion. Det är alltså ingen slump att kaffet smakar så gott som det gör.

 

Färska bönor i butikerna

Färskheten på de nyrostade kaffebönorna är avgörande för att bibehålla all smak. Produktionen anpassas efter de order som kommer in från våra Coffee Dreamsbutiker vilket endast ger några dagar från rostning till leverans.

 

Alla delar är lika viktiga och är det som gör Coffee Dreams unika på marknaden. Ett helhetskoncept där kaffemaskin, vattenfilter, inredning, service och rosteri samverkar så att dina kunder varje dag kan njuta av ett ekologiskt kaffe i världsklass.

 

Lär mer om vårt kaffe på gashagakafferosteri.se

 

ekologisk kaffeodlingKaveh Azizian rostar kaffe ekologiskt specialkaffe Caffe Latte ekologisk