Bönor från vårt eget rosteri!

För att få det perfekta kaffet behövs en kaffemaskin av högsta kvalitet, ett rent kalkfritt vatten (vattenfilter) samt nyrostade bönor från utvalda gårdar med ekologisk odling.

 

Handplockade, ekologiska bönor

Våra bönor kommer från gårdar som handplockar endast de mogna, obesprutade kaffebönorna. Detta ger en stor kvalitetsskillnad jämfört med att maskinellt plocka både mogna och omogna kaffebönor.

 

Långsamt rostade för att få med alla smaker

Genom att långsamt rosta bönorna i mindre omgångar, några kilo i taget, får vi fram så mycket smak som möjligt. Rostningen sker av vår rostmästare Kaveh Azizian, utsedd till Sveriges bästa barista. Han har också testat, smakat och finjusterat alla maskinens drycker till perfektion.

 

Färska bönor i butikerna

Färskheten på de nyrostade kaffebönorna är avgörande för att bibehålla all smak. Vår produktion anpassas efter de orders om kommer in från våra Coffee Dreamsbutiker vilket endast ger några dagar från rostning till leverans.

 

Detta gör Coffee Dreams unikt på marknaden, ett helhetskoncept där kaffemaskin, vattenfilter, inredning, service och rosteri samverkar så att dina kunder varje dag kan njuta av ett ekologiskt kaffe i världsklass.

kaffe